loader image
Direct Hire

Përfaqësues/e Shitjesh TecnoGym

Autostrada Tiranë - Durrës

  Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe lehtësimin e bizneseve për të zgjedhur stafin e duhur.Misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë të gjejnë dhe punësojnë profesionistët më të kualifikuar në profesione të zgjedhura dhe shumë të aftë, si dhe t’i ndihmojmë ata profesionistë të gjejnë mundësitë më të mira të punës në fushat e tyre përkatëse dhe të çojnë më tej karrierën e tyre.

   

  Për një klientin tonë, lider në fushën e pllakave&hidrosanitareve dhe arredimit, kemi startuar proçesin e rekrutimit për pozicionin e punës: Përfaqësues/e Shitjesh per produktet e TecnoGym

   

  Ofrohet:

  • Pagë 100.000 neto + bonuse mbi shitjet
  • Transport i mbuluar nga kompania
  • Punohet 8 orë në ditë, 1 ditë në javë pushim

   

  Vendndodhja: Autostrada Tiranë – Durrës

   

  Proçedurë Aplikimi:

  Për te aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dergoni CV tuaj brenda datës 11.09.2023 në adresën e emailit: [email protected] ose telefononi ne 0689041124.

  *Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

  Vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen nga Agjencia.