Vende pune shtuar rishtas

Web Developer
Tiranë

Are you a web developer passionate about modern web technologies? Because, Profesionisti is looking for you for one of his Clients. See what it takes to be one of our cli ...

Marketing Project Manager
Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency part of Celesi Media Group, on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Marketing ...

Social Media Manager
Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Social Media Manager. In this role, you will be respons ...

Agjente Retention dhe Conversion ForeX
Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti, në emër të klientit saj është duke kërkuar të rekrutoje Agjente Retention dhe Conver ...

Çfarë përfitoni  

Për ju Punëkërkues
Shërbime Falas!
 • Llogari Individuale
 • Krijo CV Online
 • Zbulo Vendet Vakante
 • Apliko me 1-klikim
 • Historik Aplikimesh
Regjistrohu
Për ju Punëdhënës
Shërbime Falas!
 • Llogari e Personalizuar
 • Menaxho Profilin tënd
 • Njihu me Punëkërkuesit
 • Menaxho Aplikantët e tu
 • Menaxho Punet e tua
Profesionale
 • Përhape Ofertën
 • Mbaro Punë Shpejt
 • Shijo Avantazhin
 • Garanto Cilësinë
 • Profesionisti Ideal
Regjistrohu

Bashkëpunëtorët Tanë

Histori Suksesi
 • Besmira Verri
  Financiere
 • Infokult.al
 • Ina Doda
  Menaxhere Rrjetesh Sociale
 • Optika Tirana
 • Eneida Daci
  Gazetare
 • Albatrip.al
 • Teuta Dobrovoda
  Operatore të dhënash
 • Dritan Didi
  Programues