loader image
Direct Hire

Operator Shërbim Klienti – Italisht

Rruga Dritan Hoxha, Tirana, Albania

  Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe lehtësimin e bizneseve për të zgjedhur stafin e duhur. Misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë të gjejnë dhe punësojnë profesionistët më të kualifikuar në profesione të zgjedhura dhe shumë të aftë, si dhe t’i ndihmojmë ata profesionistë të gjejnë mundësitë më të mira të punës në fushat e tyre përkatëse dhe të çojnë më tej karrierën e tyre.

  Pozicioni i punës: Operator Shërbim Klienti
  Vendndodhja: Tiranë

  Aktualisht ne jemi në kërkim të Operator/e Shërbim Klienti Italisht me:

  • Aftësi të mira komunikimi në gjuhën italiane (B2, C1, C2).

  Kompania ofron:

  • Ora e punës 390 lekë neto.
  • Bonus mirëserardhje 250 euro.
  • Puna është me 3 turne.
  • Puna është e vendosur në zyrë.

  Të interesuarit të kontaktojnë në 0682057072.