loader image
Direct Hire

Menaxher Agjencie Udhëtimi

Tirane, Albania

  Jemi duke kërkuar për një Menaxher me përvojë të agjencisë së udhëtimit për të marrë drejtimin e agjencisë sonë të udhëtimit. Ju do të jeni përgjegjës për operacionet e përditshme të agjencisë dhe do të menaxhoni një ekip të vogël por të përkushtuar ekspertësh të pasionuar udhëtimi. Së bashku me ekipin, ju do ta çoni agjencinë tonë në nivelin tjetër.

   

  Për të qenë i suksesshëm në këtë rol, duhet të keni aftësi të shkëlqyera menaxhuese dhe komunikuese. Mendësia juaj është strategjike dhe analitike, si dhe e drejtuar nga shitjet dhe klientët. Ju e dini se çfarë duan klientët tanë dhe si t’ua shisni më mirë. Mënyra juaj e organizuar dhe e strukturuar e punës siguron që proceset tona të jenë të optimizuara për efikasitet maksimal dhe, në fund të fundit, përfitim.

   

  Përgjegjësitë:

  • Krijoni dhe zbatoni një plan dhe strategji biznesi për agjencinë tonë bazuar në KPI-të e diskutuara paraprakisht (numri i shitjeve, shpenzimet mesatare, rritja e klientëve, etj.)
  • Vendosni objektiva dhe objektiva si për agjencinë në tërësi, ashtu edhe për anëtarët individualë të ekipit
  • Gjeni në mënyrë aktive mënyra për të promovuar më mirë agjencinë tonë për të rritur bazën e klientëve dhe hyrjen në vend
  • Gjeni mënyra për të monitoruar dhe përmirësuar nivelet e kënaqësisë së klientit
  • Negocimi i modeleve të çmimeve dhe komisioneve me palët e jashtme të interesit dhe kompanitë partnere të udhëtimit
  • Raportoni progresin dhe prezantoni statistikat e dyqaneve në bordin tonë të drejtorëve në baza të rregullta (p.sh. çdo tremujor)
  • Rishikoni dhe optimizoni politikat dhe procedurat e dyqaneve për të maksimizuar efikasitetin dhe përfitimin
  • Drejtoni ekipin dhe drejtoni, ndihmoni dhe mbështesni aty ku është e nevojshme për të siguruar kënaqësi dhe mbajtje të madhe të punonjësve

   

  Kriteret:

  • Diplomë në Menaxhim, Studime Biznesi ose fusha të ngjashme
  • Të paktën 5 vjet përvojë në drejtimin e një agjencie udhëtimi apo dyqani dhe menaxhimin e një ekipi
  • Mendësi shumë analitike dhe strategjike
  • Tepër të organizuar dhe të strukturuar në punën tuaj
  • Aftësi të shkëlqyera ndërpersonale
  • Aftësia për të komunikuar qartë dhe për të paraqitur progresin e dyqanit në bordin tonë të drejtorëve
  • Ekspert në shitje dhe një negociator i fortë
  • Preferohen shumë njohuri të mira të punës për teknikat e marketingut; ju duhet të gjeni mënyra për të tregtuar më mirë biznesin tonë!

   

  Të interesuarit të dërgojnë CV tyre në e-mail : [email protected], ose në numrin 0682057072