loader image
Direct Hire

Operator i Asistencës Teknike

Tirana, Albania

  Operator i Asistencës Teknike

   

  Agjencia e Rekrutimit “Profesionisti” lehtëson bizneset që të zgjedhin stafin e duhur përmes zhvillimit dhe ndërtimit të marrëdhënieve të qëndrueshme duke u mundësuar të punësojnë profesionistët dhe kandidatët që kanë aftësitë e duhura si edhe përmbushin kriteret e vendosura.

   

  Pozicioni i punës:         Operator i Asistencës Teknike

  Kushtet e kontratës:     Shumë të favorshme    

  Adresa e punës në:       Tiranë                                

   

  Ftojmë të gjithë të interesuarit për pozicionin Operator i Asistencës Teknike për industrinë e lojërave në një kompani italiane që operon prej vitesh në tregun shqiptar. Qëllimi i këtij pozicioni është identifikimi, menaxhimi dhe zgjidhja e problemeve teknike në hardware dhe software.

   

  Eksperiencat e punës dhe aftësitë e kërkuara:

  • Të ketë njohuri të sistemeve operative Linux dhe Windows.
  • Të ketë njohuri të komponentëve HW dhe SW në pc dhe server.
  • Të ketë eksperiencë në drejtim, protokollim, ndërrim dhe rrjete teknologjike.
  • Të ketë eksperiencë në sistemet kryesore të lidhjeve.
  • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës italiane.

   

   Detyrat dhe përgjegjësitë: 

  • Suportimi i userave në lidhje me çështjet teknike.
  • Identifikimi dhe menaxhimi i anomalive në hardware dhe software.
  • Ndjeken e aktiviteteve të ndihmës në Trouble Ticketing (hapjen e biletave, përditësimin, mbyllje, njoftimin e klientit).
  • Dërgimin e biletave në strukturat përgjegjëse(sipas nevojës).
  • Suportimin e teknikëve të terrenit.
  • Ndërveprimin/bashkëpunimin me strukturat e tjera të kompanisë për zgjidhjen e problemeve jo të zakonshme.

   

  Edukimi:

  • Preferohet të ketë Diplomë të nivelit Bachelor. Diplomimi në “IT”/”Shkenca Kompjuterike” ose në fusha të ngjashme është avantazh.

   

  Aftësi të tjera ndërpersonale:

  • Aftësi të mira komunikimi.
  • Integritet për të trajtuar siç duhet informacionin konfidencial.
  • Aftësi të të menduarit kritik dhe zgjidhjes së problemeve.
  • I organizuar, i përgjegjshëm.
  • I durueshëm dhe empatik ndaj të tjerëve.
  • Të punojë nën presion.

   

  Përfitimet:

  • Të punuarit në një mjedis profesional që mundëson zhvillimin e karrierës.
  • Pagë 75.000 – 80.000 neto.
  • Mundësi për të punuar Remote.

   

   

  Procedura e aplikimit:

  Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutemi, dërgoni CV-në tuaj në adresën e emailit: [email protected], përpara datës  30 nëntor 2023.

  * Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të rreptë sipas ligjit nr.9887 të vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.