loader image
Direct Hire

Operator/e Shërbim Klienti

Tirane, Albania

  Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe lehtësimin e bizneseve për të zgjedhur stafin e duhur. Misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë të gjejnë dhe punësojnë profesionistët më të kualifikuar në profesione të zgjedhura dhe shumë të aftë, si dhe t’i ndihmojmë ata profesionistë të gjejnë mundësitë më të mira të punës në fushat e tyre përkatëse dhe të çojnë më tej karrierën e tyre.

   

  Pozicioni i punës: Operator Shërbim Klienti
  Vendndodhja: Tiranë

   

  Aktualisht ne jemi në kërkim të Operator/e Shërbim Klienti Gjermanisht.

  • Aftësi të mira komunikimi në gjuhën gjermane (B2, C1, C2).

   

   

  Kompania ofron:

  • Ora e punës 500 lekë neto.
  • Bonus mirëseardhje 75.000 lekë.
  • Puna 09:00-18:00, e hënë-e premte/shtunë.
  • Puna është e vendosur në zyrë

   

   

  Të interesuarit të kontaktojnë në 0682057072.