loader image
Direct Hire

Operator – Gjuha Arabe

Tirana, Albania

  Operator – Gjuha Arabe

   

  Agjencia e Rekrutimit Profesionisti lehtëson bizneset që të zgjedhin stafin e duhur përmes zhvillimit dhe ndërtimit të marrëdhënieve të qëndrueshme duke u mundësuar të punësojnë profesionistët dhe kandidatët që kanë aftësitë e duhura si edhe përmbushin kriteret e vendosura.

   

  Pozicioni i punës:         Operator – Gjuha Arabe

  Kushtet e kontratës:     Shumë të favorshme    

  Adresa e punës në:       Tiranë                                

   

  Ftojmë të gjithë të interesuarit për pozicionin Operator në Gjuhën Arabe për industrinë e lojërave në një kompani italiane që operon prej vitesh në tregun shqiptar.

   

  Eksperiencat e punës dhe aftësitë e kërkuara:

  • Të ketë përvojë pune në këtë rol të paktën 3 vite.
  • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës arabe.
  • Preferohet të ketë njohuri të gjuhës frenge.

   

  Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Menaxhimi i komunikimit me klientët në chat dhe e-mail sipas skripteve përkatëse.
  • Identifikimi i problematikave të klientëve, gjetja dhe ofrimi i zgjidhjeve për këto probleme.
  • Ndërtimi i marrëdhënieve të qëndrueshme me klientët dhe inkurajimi i tyre me qëllim rritjen e përfshirjes në shërbimet që ofron kompania.
  • Shërbimi në mënyrë aktive ndaj pyetjeve/ankesave të klientëve duke i ofruar zgjidhje të sakta dhe të kënaqshme.

   

  Edukimi:

  • Preferohet të ketë Diplomë të nivelit Bachelor.

   

  Aftësi të tjera ndërpersonale:

  • Aftësi të mira komunikimi.
  • Integritet për të trajtuar siç duhet informacionin konfidencial.
  • Aftësi të të menduarit kritik dhe zgjidhjes së problemeve.
  • I organizuar, i përgjegjshëm e i orientuar drejt klientit.
  • I durueshëm dhe empatik ndaj të tjerëve.
  • Të punojë nën presion.

   

  Përfitimet:

  • Të punuarit në një mjedis profesional që mundëson zhvillimin e karrierës.
  • Pagë: 420 lekë/neto ora + bonus

   

  Procedura e aplikimit:

  Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutemi, dërgoni CV-në tuaj në adresën e emailit: [email protected], përpara datës 31 dhjetor 2023.

  * Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të rreptë sipas ligjit nr.9887 të vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.