loader image
Direct Hire

OPERATORE FINANCE

Rruga e Kavajës, Ish Parku Autobuzave

  Po kërkojmë një kandidate dinamike për në industrinë e medias si:
  OPERATORE FINANCE

  𝐊Ë𝐑𝐊𝐎𝐇𝐄𝐓:
  • Të ketë mbaruar fakultetin në degën, Financë-kontabilitet .
  • Të ketë njohuri shumë të mira të kontabilitetit dhe Financë 5.
  • Të ketë njohuri të mira të legjislacionit fiskal.
  • Të kete njohuri te procedures së fiskalizimit të faturave të shitjes/blerjes, portalin selfcare,si dhe faturave import/eksport në programin Financa 5.
  • Të kete njohuri te procedures se deklarimit ditor te arkes ne selfcare dhe kontrolli I tij ne Finance 5.
  • Preferohet të ketë njohuri të gjuhës angleze dhe italiane.
  • Preferohet te kete experience pune minimum 3 vite. Aftesite e kerkura
  • Të ketë aftësi të mira ndërpersonale dhe komunikimi.
  • Të ketë aftësi të mira organizative.
  • Të karakterizohet nga ndershmëria, integriteti, konfidencialiteti dhe korrektësia.

  𝐎𝐅𝐑𝐎𝐇𝐄𝐓:
  Paga: 60.000 – 80.000 Lekë Neto në varësi të eksperiencës
  Orari: E Hënë – E Premte 08:30 – 17:00 / Fundjava pushim
  Vendndodhja: Rruga e Kavajës, Ish Parku Autobuzave