loader image
Direct Hire

Ndihmës/Specialist në ndërtim

Tirane

  Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe lehtësimin e bizneseve për të zgjedhur stafin e duhur. Misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë të gjejnë dhe punësojnë profesionistët më të kualifikuar në profesione të zgjedhura dhe shumë të aftë, si dhe t’i ndihmojmë ata profesionistë të gjejnë mundësitë më të mira të punës në fushat e tyre përkatëse dhe të çojnë më tej karrierën e tyre.

  Për një kompani lider në fushën e ndërtimit jemi duke kërkuar:

  1.Marangoz (Ndihmës / specialist)
  2. Saldator (Ndihmës / specialist)
  3. Punëtor duroalumin (Ndihmës / specialist)
  4. Bojaxhi Mobilerie
  5. Hidraulik (Teknik / specialist)
  6. Elektricist (Teknik / specialist)
  7. Specialist i përgjithshëm në ndërtim (muraturë, suvatim, armaturë)
  8. Punëtor ndërtimi
  9. Tapicier
  10. Rrobaqepës/e tapicerie

  Kushtet e punës: Kompania ofron një paketë benefitesh tërheqëse, duke përfshirë një pagë të drejtë të bazuar në merita dhe bonus mbi page sipas performances dhe rezultatit.

  Proçedurë Aplikimi:

  Për te aplikuar për këtë pozicion, ju lutem kontaktoni në numrin: 0682057072

  *Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.