loader image
Direct Hire

Teknik Interneti

Tiranë, prane Fushës së Aviacionit

  Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe lehtësimin e bizneseve për të zgjedhur stafin e duhur. Misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë të gjejnë dhe punësojnë profesionistët më të kualifikuar në profesione të zgjedhura dhe shumë të aftë, si dhe t’i ndihmojmë ata profesionistë të gjejnë mundësitë më të mira të punës në fushat e tyre përkatëse dhe të çojnë më tej karrierën e tyre.

  Aktualisht ne kemi nisur bashkëpunimin me një kompani që operon në Shqipëri në fushën e telekomunikacionit e cila është në kërkim për “Teknik Interneti”.

  Kompania ofron:
  • Page 74.000 lekë Bruto
  • Puna nga e hëna – e premte 08:30-17:30, e shtunë & e diel pushim

   

  Adresa:Tiranë, prane Fushës së Aviacionit

   

  Për të aplikuar për këtë pozicion kontaktoni në numrin 0682057072 brenda datës 11.09.2023.

  *Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

  Vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen nga Agjencia.