loader image
Direct Hire

CUSTOMER CARE REPRESENTATIVE

Tirana, Albania

  Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe lehtësimin e bizneseve për të zgjedhur stafin e duhur. Misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë të gjejnë dhe punësojnë profesionistët më të kualifikuar në profesione të zgjedhura dhe shumë të aftë, si dhe t’i ndihmojmë ata profesionistë të gjejnë mundësitë më të mira të punës në fushat e tyre përkatëse dhe të çojnë më tej karrierën e tyre.

  Pozicioni i punës: Customer Care Representative
  Vendndodhja: Tiranë

  Aktualisht ne jemi në kërkim të Customer Care Representative në gjuhën italiane

   

  Kërkohen:

  • Aftësi të mira komunikimi në gjuhën italiane (B2, C1, C2)

   

  Ofrohet: 

  • Page 68.000 leke neto.
  • Puna 09:00-18:00 nga e hena-e premte, fundjava pushim.
  • Puna është e vendosur në zyrë.

   

  Adresa: Rr.Panorama, pranë ish Hipotekës

   

  Të interesuarit të kontaktojnë në 0699106190