loader image
Direct Hire

MENAXHER SHITJE NE TERREN

Tiranë dhe zonat veriore të Shqipërisë

  Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe lehtësimin e bizneseve për të zgjedhur stafin e duhur. Misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë të gjejnë dhe punësojnë profesionistët më të kualifikuar në profesione të zgjedhura dhe shumë të aftë, si dhe t’i ndihmojmë ata profesionistë të gjejnë mundësitë më të mira të punës në fushat e tyre përkatëse dhe të çojnë më tej karrierën e tyre.

   

  Pozicioni i punës: Menaxher Shitjesh në terren
  Vendndodhja: Tiranë dhe zonat veriore të Shqipërisë

   

  Po kërkojmë një Menaxher Shitjesh me eksperiencë në shitje për Tiranën dhe zonat veriore të Shqipërisë.

   

  Detyrat dhe pergjesite:

  • Te merret me menaxhimin e porosive te klienteve aktuale
  • Te jete ne kerkim te klienteve te rinje
  • Te raportoje cdo problematike/situate nga klientet
  • Krijimi I nje axhende pune ndjekja e saj

   

   

  Kualifikimet:

  • Te kete eksperince (e domosdoshme)
  • Te jete I komunikueshem dhe I sjellshem
  • Gjuha angleze (e domosdoshme); gjuhe te tjera ( + )
  • Arsim I larte ne deget AgroBiznes japin perparesi
  • Te disponoje Leje drejtimi klasi B

   

  Kompania ofron:

  • Kontrate te rregullt ligjore
  • Page 60,000 ALL Neto (ne banke) + % te xhiros se arketuar Bonuse (1% per kliente ekzistues dhe 2% per kliente te rinj)
  • Makine personale ne dispozicion + nafte
  • Orari: 08:30 – 17:00, E Hene – Te Premte
  • 2 Jave pushime ne vit
  • Festat zyrtare pushim

   

   

  Të interesuarit të kontaktojnë në 0699106190 ose të dërgojnë Cv e tyre në adresën [email protected]