loader image
Direct Hire

Pasticier/e

Tirana, Albania

  Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe lehtësimin e bizneseve për të zgjedhur stafin e duhur. Misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë të gjejnë dhe punësojnë profesionistët më të kualifikuar në profesione të zgjedhura dhe shumë të aftë, si dhe t’i ndihmojmë ata profesionistë të gjejnë mundësitë më të mira të punës në fushat e tyre përkatëse dhe të çojnë më tej karrierën e tyre.

  Pozicioni i punës: Pasticier/e
  Vendndodhja: Tiranë

  Aktualisht ne jemi në kërkim të Pasticier/e.

   

  Kërkohet:

  • Eksperiencë pune në këtë pozicion.

   

  Ofrohet: 

  • Pagë 50.000 – 55.000 lekë neto
  • Puna 8 orë në ditë me 2 turne, 2 ditë në javë pushim me rotacion
  • Kushte shumë të mira pune

   

  Adresa: Tiranë

   

  Të interesuarit të kontaktojnë në 0682057072