loader image
Direct Hire

Operatore BACK OFFICE

Rruga Dritan Hoxha

  Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe lehtësimin e bizneseve për të zgjedhur stafin e duhur. Misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë të gjejnë dhe punësojnë profesionistët më të kualifikuar në profesione të zgjedhura dhe shumë të aftë, si dhe t’i ndihmojmë ata profesionistë të gjejnë mundësitë më të mira të punës në fushat e tyre përkatëse dhe të çojnë më tej karrierën e tyre.

   

  Pozicioni i punës: Operatore BACK OFFICE
  Vendndodhja: Tiranë

  Aktualisht ne jemi në kërkim të Operator/e Back Office në gjuhën italiane.

   

  Kërkohen:

  • Aftësi të mira komunikimi në gjuhën italiane (B2, C1, C2)

   

  Ofrohet: 

  • Page 65.000 leke neto.
  • Puna 09:00-18:00 nga e hena-e premte, fundjava pushim.
  • Puna është e vendosur në zyrë.

   

  Adresa: Rruga Dritan Hoxha

   

  Të interesuarit të kontaktojnë në 0682057072.