loader image
Direct Hire

Customer Care – Italisht

Arena Center, Tirana, Albania

  Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe lehtësimin e bizneseve për të zgjedhur stafin e duhur. Misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë të gjejnë dhe punësojnë profesionistët më të kualifikuar në profesione të zgjedhura dhe shumë të aftë, si dhe t’i ndihmojmë ata profesionistë të gjejnë mundësitë më të mira të punës në fushat e tyre përkatëse dhe të çojnë më tej karrierën e tyre.

  Pozicioni i punës: Customer Care
  Vendndodhja: Tiranë

  Aktualisht ne jemi në kërkim të Customer Care Italisht me:

  • Aftësi të mira komunikimi në gjuhën italiane (B2, C1, C2).

  Kompania ofron:

  • Ora e punës 370 lekë neto.
  • Bonus mirëserardhje 500 euro.
  • Fleksibilitet për të punuar me turne, part/full time.
  • Puna është e vendosur në zyrë.

  Të interesuarit të kontaktojnë në 0682057072.