loader image
Direct Hire

Customer Care – Gjermanisht

Arena Center, Tirana, Albania

  Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe lehtësimin e bizneseve për të zgjedhur stafin e duhur. Misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë të gjejnë dhe punësojnë profesionistët më të kualifikuar në profesione të zgjedhura dhe shumë të aftë, si dhe t’i ndihmojmë ata profesionistë të gjejnë mundësitë më të mira të punës në fushat e tyre përkatëse dhe të çojnë më tej karrierën e tyre.

  Pozicioni i punës: Customer Care
  Vendndodhja: Tiranë

  Aktualisht ne jemi në kërkim të Customer Care Gjermanisht me:

  • Aftësi të mira komunikimi në gjuhën gjermane (B2, C1, C2).

  Kompania ofron:

  • Ora e punës 500 lekë neto.
  • Bonus mirëserardhje 75.000 lekë bruto.
  • Puna 09:00-18:00, e hënë – e premte/e shtunë
  • Puna është e vendosur në zyrë.

  Të interesuarit të kontaktojnë në 0682057072.