loader image
Direct Hire

Menaxher Turizmi

Tirana, Albania

  Kërkojmë të punësojme Menaxher Turizmi i cili:

  • Te jete njohes i mire i gjuhes gjermane dhe asaj angleze
  • Te jete njohes i mire i gjuhes italiane/spanjolle dhe asaj angleze
  • Te jete njohes i mire i gjuhes polake dhe asaj angleze

   

  Aktivitetet:

  1. Promovimi i turizmit nе baze te tregjeve perkatese – mbajtja e maredhenieve me partneret ekzistues dhe kerkimi i partnereve te rinj
  2. Komunikimi me klientе dhe krijimi i produkteve unikale per cdo partnere ne baze te kerkesave te tyre (shitja e produkteve dhe sherbimeve te kompanise per klientet potenciale)
  3. Studimi i vazhdueshem i sherbimeve ne treg per krijimin e ofertave me interesante
  4. Kontrollimi i rezervimeve dhe hedhja e te dhenave ne sistem
  5. Pergatitja e kompleteve te plota te dokumentave turistike
  6. Ndertimi i maredhenieve te ndersjellta me kompani dhe ofrues te ndryshem sherbimesh
  7. Organizimi dhe menaxhimi i infotour-eve
  8. Menaxhimi i buxhetit, perpilimi i raporteve, planeve te punes dhe tе dhеnave financiare

   

   

  Kriteret dhe aftesite nderpersonale:

  1. E preferueshme qe kandidati te kete perfunduar studimet e larta jashte shtetit (kualifikimet pasuniversitare perbejne avantazh)
  2. Preferohet me eksperience te meparshme pune (duke perfshire ketu dhe punen si guide), por nuk eshte nje kriter i domosdoshem
  3. Kandidatet duhet te kene aftesi te shkelqyera komunikim, shkrimi dhe ndertojne marredhenie nderpersonale.
  4. Te jete aktiv, ambicioz, te kete vullnet ne arritjen e rezultateve, i afte per te rikuperuar shpejt informacione te reja, i afte per te perballuar volum te madh pune, menaxhimi i mire i stresit (marrja e vendimeve ne situata te veshtira brenda nje kohe te shkurter), i vemendshem ndaj detajeve.
  5. Aftesi per te punuar ne skuader, shkathtesi organizative dhe motivuese, te kete nje qendrim pozitiv dhe te jete i afte per te punuar me karaktere te ndryshme
  6. I gatshem per te perfaqesuar interesat e kompanise neper panaire te ndryshem nderkombetare
  7. Perdorues i sigurt i kompjuterit, njohes i Microsoft Office, i afte per te punuar me sisteme te ndryshme kerkuese (do te konsiderohet avantazh njohja e programeve dhe sistemeve turistike)

   

  Kushtet e punеs:

  1. Trajnime falas dhe studim i detajuar i produkteve
  2. Ndihme e vazhdueshme nga ana e drejtuesve dhe kolegeve ne pune
  3. Marredhenie e krijuar ne baze te mirekuptimit dhe besimit te ndersjellte mes kolegesh, duke qene se skuadra jone eshte nje familje e madhe e bashkuar me nje qellim te vetem
  4. Te ardhura te larta pa vonesa ne pagese (rroga baze – diskutohet me cdo kandidate personalisht + bonuse)
  5. Sistem fleksibel bonusesh ne baze te rezultateve te larta te punes
  6. Orari i punes:
  7. Organizimi i festave te ndryshme brenda kompanise
  8. Kushte komforte ne ambjentin e punes

   

  Të interesuarit të dërgojnë CV tyre në e-mail : [email protected], ose në numrin 0682057072