loader image
Direct Hire

Konsulent Udhëtimi

Tirane, Albania

  Kërkojmë një Konsulent Udhëtimi që të do të jetë përgjegjës për promovimin dhe rezervimin e aranzhimeve të udhëtimit për klientët (individë ose grupe). Qëllimi është të fitohet një klientelë e zgjeruar dhe e përkushtuar.

   

  Përgjegjësitë:
  -Kërkim i destinacioneve të ndryshme te udhëtimit, akomodimit, tureve, eventeve etj.
  -Diagnostifikoni specifikimet dhe dëshirat e klientëve dhe sugjeroni paketa ose shërbime të përshtatshme udhëtimi
  -Organizoni udhëtime nga fillimi në fund, përmes prenotimit të biletave dhe akomodimit, sigurimit të transportit me qira etj.
  -Informim i udhëtarëve me informacione përkatëse dhe materiale të dobishme udhëtimi/festash (udhërrëfyes, harta, programe ngjarjesh etj.)
  -Depozitimet dhe pagesat
  -Përdorimi i teknikave promovuese dhe përgatitjen e materialeve promocionale për të shitur paketa turistike
  -Trajtimi e problemeve dhe ankesave te paparashikuara dhe përcaktimi i përshtatshmërise për kthimin e parave
  -Pjesëmarrje në konferenca për të ruajtur njohjen me tendencat e turizmit
  -Krijimi dhe përditësimi e të dhënave elektronike të klientëve
  -Mbajtja e pasqyrat financiare dhe dokumenteve
  -Arritja e objektivave e të ardhurave dhe fitimit

   

  Kriteret:
  -Me përvojë te dëshmuar pune si Konsulent Udhëtimi
  -Njohuri të shkëlqyera të programeve të udhëtimit (sistemet e rezervimeve kompjuterike, sistemet dhe e-travel)
  -Aftësi në gjuhën angleze; njohja e gjuhëve shtesë është avantazh
  -Aftësi në shitje dhe qasje e orientuar drejt klientit
  -Njohur te mira në fusha të ndryshme të udhëtimit (vendas/ndërkombëtar, biznes/pushime, grup/individual etj)
  -Aftësia për të paraqitur, bindur dhe komunikuar në mënyrë efektive
  -Aftësi e demonstrueshme për të përballuar krizat
  -Diplomë në hoteleri, udhëtime, turizëm, biznes ose fusha përkatëse
  -Preferohen kandidatët me eksperiencë personale udhëtimi

   

  Të interesuarit të dërgojnë CV në e-mail: [email protected], ose në numrin 0682057072