loader image
Direct Hire

Drejtoreshë Marketingu

Autostrada Tiranë - Durrës

  Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe lehtësimin e bizneseve për të zgjedhur stafin e duhur. Misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë të gjejnë dhe punësojnë profesionistët më të kualifikuar në profesione të zgjedhura dhe shumë të aftë, si dhe t’i ndihmojmë ata profesionistë të gjejnë mundësitë më të mira të punës në fushat e tyre përkatëse dhe të çojnë më tej karrierën e tyre.

  Pozicioni: Drejtoreshë Marketingu për një Rrjet lider në tregun Shqiptar në fushën e Pllakave&Hidrosanitare dhe Arredimit.

  Eksperiencë: Me eksperiencë pune mbi 5 vite

  Kompania ofron: Pagë 100.000 neto + bonuse

  Vendndodhja: Autostrada Tiranë – Durrës

   

   

  Për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dërgoni CV tuaj brenda datës 11.09.2023 në adresën e emailit: recruitment@profesionisti.al duke specifikuar pozicionin “Drejtoreshë Marketingu”

  *Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

  Vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen nga Agjencia.