loader image
Direct Hire

Customer Care Representative

St.Trenit, p.Usluga

  Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe lehtësimin e bizneseve për të zgjedhur stafin e duhur. Misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë të gjejnë dhe punësojnë profesionistët më të kualifikuar në profesione të zgjedhura dhe shumë të aftë, si dhe t’i ndihmojmë ata profesionistë të gjejnë mundësitë më të mira të punës në fushat e tyre përkatëse dhe të çojnë më tej karrierën e tyre.

  Pozicioni i punës: Customer Care Representative
  Vendndodhja: Tiranë

  Aktualisht ne jemi në kërkim të Customer Care Representative në gjuhën italiane

   

  Kërkohen:

  • Aftësi të mira komunikimi në gjuhën italiane nivel C1
  • 𝐏𝐫𝐞𝐟𝐞𝐫𝐨𝐡𝐞𝐧 𝐤𝐚𝐧𝐝𝐢𝐝𝐚𝐭/𝐞 𝐦𝐞 𝐞𝐤𝐬𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜ë 𝐧ë 𝐬𝐞𝐤𝐭𝐨𝐫𝐢𝐧 𝐞 𝐓𝐮𝐫𝐢𝐳𝐦𝐢𝐭 𝐃𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫.

   

  Ofrohet: 

  • Ora e punës 610 lekë neto, pagë 120.000 bruto.
  • Puna 15:00-21:00 e hënë – e shtunë
  • Puna është e vendosur në zyrë
  • Kushte shumë të mira pune

   

  Adresa: Tiranë

   

  Të interesuarit të kontaktojnë në 0682057072