loader image
Direct Hire

Asistente Finance

Rruga Siri Kodra, Ish Frigoriferi

  Për një kompani që operon prej vitesh në industrinë e veglave të punës po kërkojmë të punësojmë: Asistente Finance

  Kritere

  -Të ketë eksperiencë pune të paktën 1 vit në këtë profil.
  -Të ketë njohuri dhe përvojë pune në mirëmbajtjen e inventarit.
  -Të ketë njohuri dhe përvojë pune në perpunimin dhe analizën e stokut dhe kartelave të klientëve/furnitorëve.

   

  Page: 55.000-60.000 lekë neto (e negociueshme në varësi të eksperiencës)

   

  Orari:
  E hënë-e premte : 08:00:16:00
  E shtunë : 08:00-14:00
  E diela : pushim

   

  Adresa:Rruga Siri Kodra, Ish Frigoriferi