Vende vakante aktuale

Filtra Kërkimi: Tiranë  
Profesionisti
Estetiste për Lazer
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe leht ... Më tepër

Profesionisti
Export Sales Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right sta ... Më tepër

Profesionisti
Account Manager
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti pjesë e Çelësi Media Group, në emër të Klientit të saj e cila ka si mision të ... Më tepër

Profesionisti
Recruiter Internship
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right sta ... Më tepër

Profesionisti
Recruitment Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right sta ... Më tepër

Profesionisti
Social Media Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right sta ... Më tepër

Profesionisti
Koordinatore Zyre(Preventivuese) (F)
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti në emër të Klientit, ka startuar procesin e rekrutimit për pozicionin vakant Koordinatore Zyre(Preven ... Më tepër

Profesionisti
Ekonomiste (F)
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti në emër të Klientit, ka startuar procesin e rekrutimit për pozicionin vakant Ekonomiste (F) për t'u ... Më tepër

Profesionisti
Brand Manager (Mechanical Engineer)
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our client, leader in trade of motorcycles and marine in Albania, is looking for a potential candidate for the pos ... Më tepër

Profesionisti
Arkitekt/e
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti për llogari të një Klienti lider në treg, është në kërkim të kandidatëve p& ... Më tepër

Profesionisti
Area Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is looking for a highly motivated, experienced Area Manager. In this role, you will be responsible to organize and oversee ... Më tepër

Profesionisti
Recruitment Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is looking for a highly motivated, experienced Recruitment Manager. In this role, you will be accountable to manage the full ... Më tepër

Profesionisti
Customer Service Specialist
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency në emër të një Klienti është duke kërkuar kandidatë energjik dhe të motivuar p&eum ... Më tepër

Profesionisti
Menaxher Showroom
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti pjesë e Çelësi Media Group, në emër të Klientit tonë, po kërkon një kan ... Më tepër

Profesionisti
Menaxhere Blerjesh (F)
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti pjesë e Çelësi Media Group, në emër të Klientit tonë, po kërkon një kan ... Më tepër

Profesionisti
Shefe Finance (F)
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti pjesë e Çelësi Media Group, në emër të Klientit tonë, po kërkon një kand ... Më tepër

Profesionisti
Përfaqësuese Mjekësore
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti në emër të Klientit të saj, po kërkon një kandidat potencial për pozicionin në rolin e ... Më tepër

Profesionisti
MRM Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency, on behalf of a development project acting in Albania, we are looking to hire an expert for the position of MRM Manage ... Më tepër

Profesionisti
Pharmacist
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency, on behalf of our client, is looking for a potential candidate for the position of Pharmacist Job Position Summar ... Më tepër

Profesionisti
Full Stack PHP Developer
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency, on behalf of our International Client, software development company, is looking for a potential candidate for the position of < ... Më tepër