Vende vakante aktuale

Filtra Kërkimi: Shkodër  
Proper Pizza
Administratore Biznesi
Proper Pizza, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency kërkon të punësojë Administratore Biznesi për Pikat Frenchise të Shkodrës dhe Vlorës për k ... Më tepër

Global Media Agency S.R.L.S.
Personal krijim artikull ne faqe web
Global Media Agency S.R.L.S., Fier

Sooster.it: Kompania jonë italiane kërkon një staf në Shqipëri me një gramatikë të përsosur italiane për të krijuar ... Më tepër

Unit Center
Operatori Telemarketing
Unit Center, Shkodër

Non aspettare il momento giusto per fare le cose ,l'unico momento giusto è adesso!!UnitCenter, nell'ambito della crescita immediata e’ alla ricerca ... Më tepër