Vende vakante aktuale

Filtra Kërkimi: Shitje, Zhvillim Biznesi  
Profesionisti
Supervizor Shitjesh
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe le ... Më tepër

Profesionisti
Sales Development Representative
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right sta ... Më tepër

Profesionisti
E-Commerce Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right sta ... Më tepër

Profesionisti
Head of Sales
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right sta ... Më tepër

Profesionisti
Drejtues Shitjesh
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe leht ... Më tepër

Profesionisti
Drejtues Teknik
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe leht ... Më tepër

Profesionisti
Agjente Promocioni (Shitjesh në Terren)
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe leht ... Më tepër

Profesionisti
Export Sales Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right sta ... Më tepër

Profesionisti
Sales Supervisor
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our client, in the field of cosmetics products, is looking for a potential candidate for the position of Sales Sup ... Më tepër

Profesionisti
Specialist Blerjesh
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti në emër të klientit saj është duke kërkuar të rekrutoje Specialist Blerje. P&eu ... Më tepër

Profesionisti
Menaxher Shitje
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency, për llogari të një Klienti lider në sektorin e shitjes B2B, është në kërkim të nj&eu ... Më tepër

Profesionisti
Sales Team Leader
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Sales Team Leader. In this role, you will ... Më tepër

Profesionisti
Sales Representative
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Sales Representative. In this role, you w ... Më tepër

Profesionisti
Sales Director
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Sales Director. In this role, you will be respon ... Më tepër

Profesionisti
Sales Medical Consultant
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our Client BlueMagic Group, which is a global Company also operating in Albania is looking for potential candi ... Më tepër