Vende vakante aktuale

Filtra Kërkimi: Teknologji Informacioni  
Profesionisti
Menaxher IT
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe le ... Më tepër

Profesionisti
Full Stack PHP Developer
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency, on behalf of our International Client, software development company, is looking for a potential candidate for the position of < ... Më tepër

Profesionisti
Backend Developer
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency kërkon të punësojë kandidatë me eksperiencë për pozicionin e "Backend Developer". Detyra krye ... Më tepër

Profesionisti
PHP Developer
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency, on behalf of our International Client, a digital agency in the field of content management, software development, digital produ ... Më tepër

Profesionisti
Vacancy Announcement for Search Engine Marketing Specialist
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency part of Celesi Media Group, on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Search Eng ... Më tepër

Profesionisti
Vacancy Announcement for Search Engine Optimization Specialist
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency part of Celesi Media Group, on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Search Eng ... Më tepër

Profesionisti
Vacancy Announcement for PHP Developer
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency part of Celesi Media Group, on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of PHP Develo ... Më tepër

Rrjeti akademik Shqipetar
Kerkohet PHP expert
Rrjeti akademik Shqipetar, Zgjidh qytetin

Rrjeti Akademik Shqiptar, software dhe hardware provider i Universiteteve Publike shqiptare, eshte duke kerkuar nje PHP Expert. Kandidati duhet te kete te pakten 2 vite ... Më tepër