Vende vakante aktuale

Filtra Kërkimi: Distribucion  
Profesionisti
Supervisor Logjistike
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti, në emër të Klientit të saj, kërkon një kandidat potencial për pozicionin Supervisor Logj ... Më tepër

Profesionisti
Logistics & Distribution Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency part of Çelësi Media Group on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Më tepër

Profesionisti
Supervizor / Distributor
Profesionisti, Tiranë

Rrjeti i Makinetave tregtare “Big Boom”për lojra dhe tatuazhe argëtuese për fëmijë kërkon të punësojë: një ... Më tepër