Vende vakante aktuale

Filtra Kërkimi: Shitje me Pakicë  
Profesionisti
Përfaqësues/e Shitjesh
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe le ... Më tepër

Profesionisti
Agjent Shitje
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe le ... Më tepër

Profesionisti
Agjent shitje në terren
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe le ... Më tepër

Profesionisti
Menaxher Shitje
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe l ... Më tepër

BRUNES
BRUNES kërkon shitës/e me përvojë!
BRUNES, Tiranë

Po bëhen 25 vjet që BRUNES u vjen në ndihmë klientëve të plotësojnë dëshirën për një jetesë komode, duke ... Më tepër

BRUNES
BRUNES kërkon të punësojë specialist/e finance (Tiranë, Durrës, Lezhë, Shkodër, Fier, Vlorë)
BRUNES, Tiranë

Po bëhen 25 vjet që BRUNES u vjen në ndihmë klientëve të plotësojnë dëshirën për një jetesë komode. Me ... Më tepër

Tejfis
Kompania Kozmetike Avon
Tejfis, Tiranë

Nese te duhet nje pune te dyte,apo jeni ne kerkim te saj,ky eshte vendi i duhur per ty. Fillo sot si nje perfaqesues/e i/e shitjeve direkte,per te fituar kohe dhe para. ... Më tepër

Profesionisti
Shofer Furgoni
Profesionisti, Tiranë

Klienti ynë, një kompani ndërmjetësuese në tregun e orendive shtëpiake është në kërkim të një personi të ... Më tepër