Vende vakante aktuale

Filtra Kërkimi: Arkitekturë  
Profesionisti
Arkitekte Interier Design
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe le ... Më tepër

Profesionisti
Arkitekt/e
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti për llogari të një Klienti lider në treg, është në kërkim të kandidatëve p& ... Më tepër

Profesionisti
Arkitekt/e Interior Dizajn
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti për llogari të një Klienti lider në treg, është në kërkim të kandidatëve p& ... Më tepër