Vende vakante aktuale

Filtra Kërkimi: Menaxhim/Drejtim  
Profesionisti
Juriste (Tendera)
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe le ... Më tepër

Profesionisti
Menaxhere Showroom
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe le ... Më tepër

Profesionisti
Menaxhere Blerje
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe le ... Më tepër

Profesionisti
Business Implementation Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right sta ... Më tepër

Profesionisti
Menaxher Dyqani
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe le ... Më tepër

Profesionisti
Account Manager B2B
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe leht ... Më tepër

Profesionisti
Account Manager
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti pjesë e Çelësi Media Group, në emër të Klientit të saj e cila ka si mision të ... Më tepër

Profesionisti
Recruiter Internship
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right sta ... Më tepër

Profesionisti
Recruitment Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right sta ... Më tepër

Profesionisti
Area Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is looking for a highly motivated, experienced Area Manager. In this role, you will be responsible to organize and oversee ... Më tepër

Profesionisti
Recruitment Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is looking for a highly motivated, experienced Recruitment Manager. In this role, you will be accountable to manage the full ... Më tepër

Profesionisti
Menaxher Showroom
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti pjesë e Çelësi Media Group, në emër të Klientit tonë, po kërkon një kan ... Më tepër

Profesionisti
Menaxhere Blerjesh (F)
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti pjesë e Çelësi Media Group, në emër të Klientit tonë, po kërkon një kan ... Më tepër

Profesionisti
MRM Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency, on behalf of a development project acting in Albania, we are looking to hire an expert for the position of MRM Manage ... Më tepër

Profesionisti
Intervention Manager in a Development Organization
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency, on behalf of a development organization in Albania, is looking for a suitable candidate for the position of "Intervention Manag ... Më tepër

Profesionisti
Menaxher i Përgjithshëm në Sektorin e Turizmit
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti për llogari të një Klienti në sektorin e Turizmit, është në kërkim të kandidat&e ... Më tepër

Profesionisti
Project Coordinator, Energy Sector
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency, on behalf of our Client KfW (The German Development Bank) is looking for a highly qualified and motivated "Project Coordinator, ... Më tepër

Profesionisti
Multi-Sectoral Project Coordinator
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency, on behalf of our Client KfW (The German Development Bank) is looking for a highly qualified and motivated "Multi-Sectoral Pr ... Më tepër

Profesionisti
Specialist Logjistike dhe Import/Export
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti për llogari të një Klienti, është në kërkim të kandidatëve për pozicionin e ... Më tepër

Profesionisti
Menaxhere Blerjesh (F)
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti pjesë e elësi Media Group, në emër të Klientit tonë, po kërkon një kandidat p ... Më tepër