Vende vakante aktuale

Filtra Kërkimi: Marketing  
Profesionisti
Marketing Coordinator
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right sta ... Më tepër

Profesionisti
Motion Design
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right sta ... Më tepër

Profesionisti
Photo and Video Editor
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right sta ... Më tepër

Profesionisti
Digital Marketing Specialist
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right sta ... Më tepër

Profesionisti
Social Media Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right sta ... Më tepër

Profesionisti
Marketing & Social Media Specialist
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti pjesë e Çelësi Media Group, në emër të Klientit tonë, në fushën e produkt ... Më tepër

Profesionisti
Social Media Specialist
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency, on behalf of our client, leader in transport and logistic, is looking for a potential candidate for the position of Social M ... Më tepër

Profesionisti
Social Media Strategist
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency, on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Social Media Strategist. In this role, ... Më tepër

Profesionisti
Menaxher i Sektorit Digital Marketing
Profesionisti, Tiranë

Nese je duke kërkuar nje upgarde ne karrieren tende, nje mundesi per zhvillim profesional, per menaxhimin e nje portofoli klientesh te konsoliduar dhe te nje stafi m ... Më tepër

Profesionisti
Search Engine Optimization Specialist
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency, on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Search Engine Optimization Specialist. ... Më tepër

Profesionisti
Web Developer
Profesionisti, Tiranë

Are you a web developer passionate about modern web technologies? Because, Profesionisti is looking for you for one of his Clients. See what it takes to be one of our cli ... Më tepër

Profesionisti
Marketing Project Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency part of Celesi Media Group, on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Marketing ... Më tepër

Profesionisti
Social Media Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Social Media Manager. In this role, you will be respons ... Më tepër

Profesionisti
Social Media Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Social Media Manager. In this role, you will be ... Më tepër

3AM SHPK
Menaxher Marketing
3AM SHPK, Tiranë

Permbledhje e Detyrave te Punes: Menaxheri i Marketingut planifikon, ekzekuton, drejton, koordinon dhe finalizon projektet sipas planifikimeve paraprake dhe duke respe ... Më tepër

Karta Extra
Menaxhere e Projektit "Karta Extra"
Karta Extra, Tiranë

Grupi Çelësi po kërkon një Menaxhere për Projektin “Karta Extra” e cila do të ndjekë: 1. Zgjerimin e portofolit të ... Më tepër

ocinternational
media art informatike
ocinternational, Tiranë

Kerkojme të punësojmë individë që kanë kualifikime dhe aftësi komunikimi në nivel të avancuar në gjuhën angleze dhe ... Më tepër

MARKET DURRESI
MARKET DURRESI , Durres, ofroj vend pune sistemuese, punonjese banaku, kasiere
MARKET DURRESI, Zgjidh qytetin

Durres, ofroj vend pune sistemuese, punonjese banaku, kasiere ne nje supermarket kerkohet: – sistemuese – punonjese banaku – kasiere Ofrojme : - ... Më tepër

SosTariffe.it
SosTariffe.it cerca Capo Campagna per Energia
SosTariffe.it, Tiranë

Responsabile call center commerciale/Capo campagna SosTariffe.it è un’azienda italiana, leader sulla comparazione di Luce e Gas. Offriamo preventivi e un co ... Më tepër

UnitCenter
Nëse flet shumë mirë italisht dhe di të shesësh, UnitCenter të ofron:
UnitCenter, Tiranë

Nese je dhe ti ambicioz per para dhe karriere, Unitcenter eshte zgjedhja e duhur!!! Flet shume mire italisht dhe di te shesesh? Ne punesojme vetem me te miret! Eja dh ... Më tepër