Vende vakante aktuale

Filtra Kërkimi: Inxhinieri  
Profesionisti
Brand Manager (Mechanical Engineer)
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our client, leader in trade of motorcycles and marine in Albania, is looking for a potential candidate for the pos ... Më tepër

Doan Glass
Përfaqësues Shitjesh për Demonstrim
Doan Glass, Elbasan

pranë Kompanisë “Doan Glass” e specializuar në ofrimin, përpunimin dhe instalimin e mallrave industriale ndërtimore, xhama të t& ... Më tepër

Eurondertim2000 sh.p.k
Inxhinier/e ndertimi
Eurondertim2000 sh.p.k, Tiranë

Eurondertim 2000 sh.p.k. kerkon te punesoje Inxhinier/e ndertimi ne zyre. Kontrata e punes fillon sa me pare. Ne punojme me projekte nga me te ndryshmet si rruge, kan ... Më tepër