Vende vakante aktuale

Filtra Kërkimi: Financë  
Profesionisti
Financiere
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti është një Agjenci Rekrutimi dhe Konsulence e fokusuar në vlerësimin e Burimeve Njerëzore dhe le ... Më tepër

Profesionisti
Senior Paralegal Officer
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right sta ... Më tepër

Profesionisti
Chief Accountant
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right sta ... Më tepër

Profesionisti
Senior Legal Counsel
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right sta ... Më tepër

Profesionisti
Senior Compliance Officer
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right sta ... Më tepër

Profesionisti
Senior Accountant (Qatar)
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right sta ... Më tepër

Profesionisti
Accountant/Account Assistant (Qatar)
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right sta ... Më tepër

Profesionisti
Account Supervisor (Qatar)
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is a Recruitment and Consulting Agency focused on evaluating Human Resources and facilitating businesses to select the right sta ... Më tepër

Profesionisti
Koordinatore Zyre(Preventivuese) (F)
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti në emër të Klientit, ka startuar procesin e rekrutimit për pozicionin vakant Koordinatore Zyre(Preven ... Më tepër

Profesionisti
Ekonomiste (F)
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti në emër të Klientit, ka startuar procesin e rekrutimit për pozicionin vakant Ekonomiste (F) për t'u ... Më tepër

Profesionisti
Shefe Finance (F)
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti pjesë e Çelësi Media Group, në emër të Klientit tonë, po kërkon një kand ... Më tepër

Profesionisti
Ekonomist/e-Faturist/e
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti për llogari të një Klienti lider në treg në fushën e arredimit, është në kë ... Më tepër

Profesionisti
Financier/e
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti për llogari të një Klienti në fushën e tregëtimit të veglave të punës, ësht ... Më tepër

Profesionisti
Financiere
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti në emër të Klientit të saj, po kërkon një kandidat potencial për pozicionin e Financieres ... Më tepër

Profesionisti
Drejtor Finance
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti në emër të Klientit të saj, po kërkon një kandidat potencial për pozicionin ne rolin e Dr ... Më tepër

Celesi shpk
Operatore Financiere
Celesi shpk, Tiranë

Çelësi shpk, kërkon të punësojë një Operatore Financiere për projektin “Identifikimi dhe popullimi i adresës pë ... Më tepër