Vende vakante aktuale

Profesionisti
14 May
Drejtor, Agjensi Marketingu
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti në emër të një Klienti, i cili është një nga Agjencitë Marketing më të mirënjohura në Shqipë ... Më tepër

Profesionisti
14 May
Social Media Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Social Media Manager. In this role, you will be ... Më tepër

Profesionisti
27 Feb
Vacancy Announcement RIO Director
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our Client KfW (German Development Bank), which is acting on behalf of the Ministry of Infrastructure and Energy (MoI ... Më tepër

Profesionisti
27 Feb
Vacancy Announcement Project Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our Client KfW (German Development Bank), which is acting on behalf of the Ministry of Infrastructure and Energy (MoI ... Më tepër

Profesionisti
27 Feb
Vacancy Announcement for Recruitment Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is looking for a highly motivated, experienced Recruitment Manager. In this role, you will be accountable to manage the ful ... Më tepër

Profesionisti
27 Feb
Vacancy Announcement for Recruitment Coordinator
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency is looking for a highly motivated, experienced Recruitment Coordinator. In this role, you will be accountable to manage the ... Më tepër

Profesionisti
27 Feb
Vacancy Announcement for Search Engine Marketing Specialist
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency part of Celesi Media Group, on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Search Eng ... Më tepër

Profesionisti
27 Feb
Vacancy Announcement for Search Engine Optimization Specialist
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency part of Celesi Media Group, on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Search Eng ... Më tepër

Profesionisti
27 Feb
Vacancy Announcement for PHP Developer
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency part of Celesi Media Group, on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of PHP Develo ... Më tepër

Profesionisti
21 Oct
Vacancy Announcement for Human Resources Generalist
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our Client, is looking for a highly motivated, Human Resources Generalist. In this role, you will proactively administrate t ... Më tepër

BRUNES
11 Oct
BRUNES kërkon shitës/e me përvojë!
BRUNES, Tiranë

Po bëhen 25 vjet që BRUNES u vjen në ndihmë klientëve të plotësojnë dëshirën për një jetesë komode, duke ... Më tepër

BRUNES
11 Oct
BRUNES kërkon të punësojë specialist/e finance (Tiranë, Durrës, Lezhë, Shkodër, Fier, Vlorë)
BRUNES, Tiranë

Po bëhen 25 vjet që BRUNES u vjen në ndihmë klientëve të plotësojnë dëshirën për një jetesë komode. Me ... Më tepër

deKoll
11 Oct
Dekoll kërkon një menaxher shitjesh për eksportet në rajon
deKoll, Durrës

Dekoll sh.p.k. është një kompani lider në tregun rajonal që ofron zgjidhje inovative në prodhimin e materialeve të ndërtimit. Ga ... Më tepër

3AM SHPK
01 Oct
Menaxher Marketing
3AM SHPK, Tiranë

Permbledhje e Detyrave te Punes: Menaxheri i Marketingut planifikon, ekzekuton, drejton, koordinon dhe finalizon projektet sipas planifikimeve paraprake dhe duke respe ... Më tepër

SUTEBEL Bespoke Haute Couture
19 Sep
Executive Assistant
SUTEBEL Bespoke Haute Couture, Tiranë

Are you executive, operational, look for practical results? Do you love the fashion and show business industry? Join the right team for expanding your career and inte ... Më tepër

Karta Extra
18 Sep
Menaxhere e Projektit "Karta Extra"
Karta Extra, Tiranë

Grupi Çelësi po kërkon një Menaxhere për Projektin “Karta Extra” e cila do të ndjekë: 1. Zgjerimin e portofolit të ... Më tepër

Prit Pak ShPK
17 Sep
Oferte Kamariere
Prit Pak ShPK, Tiranë

Kerkohen 2 Kamariere per ne Restaurant! Per info: 0676000001 Info@pritpak.al ... Më tepër

Doan Glass
17 Sep
Përfaqësues Shitjesh për Demonstrim
Doan Glass, Elbasan

pranë Kompanisë “Doan Glass” e specializuar në ofrimin, përpunimin dhe instalimin e mallrave industriale ndërtimore, xhama të t& ... Më tepër

ocinternational
05 Sep
media art informatike
ocinternational, Tiranë

Kerkojme të punësojmë individë që kanë kualifikime dhe aftësi komunikimi në nivel të avancuar në gjuhën angleze dhe ... Më tepër

BOTIME PEGI
23 Aug
Botime Pegi - Designer Adobe Indesign
BOTIME PEGI, Tiranë

Botime Pegi do të zgjerojë redaksinë, duke punësuar: dizajner/e me kohë të pjesshme. Kërkojmë expert në përdorim t&e ... Më tepër