Kandidatë të Regjistruar

R. l.
28 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
J. .
26 Vjeç, - Tiranë

Pershendetje, une quhem Juxhin Stojku dhe kam mbaruar Universitetin e Tiranes fakulteti i Shkencave Sociale dega Filozofi. Gjithashtu kam mbaruar dhe ... Më tepër

Pershendetje, une quhem Juxhin Stojku dhe kam mbaruar Universitetin e Tiranes fakulteti i Shkencave Sociale dega Filozofi. Gjithashtu kam mbaruar dhe Master Shkencor "Filozofi Sociale". Jam shume i perkushtuar dhe pasionant ne pune. Gjithperfshires dhe bashkepunues. Preferencat e mija jane sfidat dhe nxenia e dijeve ne fusha te ndryshme te jetes dhe te punes. Jam i hapur dhe i motivuar per eksperienca te ndryshme ne pune.

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
A. M.
21 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 2
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Shëndetësi
B. M.
25 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
F. L.
36 Vjeç, - Tiranë

Kërkoj të punsohem ne cdo profil pune që kërkon gatishmëri,korrektësi, dhe fleksibilitet reciprok... Më tepër

Kërkoj të punsohem ne cdo profil pune që kërkon gatishmëri,korrektësi, dhe fleksibilitet reciprok

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 3
 • Profesioni: Aktor
 • Industria: Hoteleri/Restorant/Kafe
E. R.
33 Vjeç, - Vlorë

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 4
 • Eksperienca pune: 3
 • Profesioni: Menaxher Projekti
 • Industria: Menaxhim/Drejtim
S. M.
25 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 1
 • Profesioni: Arkëtar
 • Industria: Bankë
X. S.
22 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Bachelor
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 0
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë
R. B.
50 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Papërcaktuar
 • Gjuhe te huaja: 1
 • Eksperienca pune: 4
 • Profesioni: Mësues
 • Industria: Edukim
O. S.
29 Vjeç, - Tiranë

... Më tepër

 • Arsimi: Nivel Master
 • Gjuhe te huaja: 3
 • Eksperienca pune: 2
 • Profesioni: Zgjidh profesionin
 • Industria: Zgjidh Industrinë