Vende pune shtuar rishtas

Agjente Retention dhe Conversion ForeX
Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti, në emër të klientit saj është duke kërkuar të rekrutoje Agjente Retention dhe Conver ...

Agjente Retention ForeX
Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti, në emër të klientit saj është duke kërkuar të rekrutoje Agjente Retention ForeX ne g ...

Sales Medical Consultant
Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our Client BlueMagic Group, which is a global Company also operating in Albania is looking for potential candi ...

Drejtor, Agjensi Marketingu
Tiranë

Profesionisti në emër të një Klienti, i cili është një nga Agjencitë Marketing më të mirënjohura në Shqipë ...

Çfarë përfitoni  

Për ju Punëkërkues
Shërbime Falas!
 • Llogari Individuale
 • Krijo CV Online
 • Zbulo Vendet Vakante
 • Apliko me 1-klikim
 • Historik Aplikimesh
Regjistrohu
Për ju Punëdhënës
Shërbime Falas!
 • Llogari e Personalizuar
 • Menaxho Profilin tënd
 • Njihu me Punëkërkuesit
 • Menaxho Aplikantët e tu
 • Menaxho Punet e tua
Profesionale
 • Përhape Ofertën
 • Mbaro Punë Shpejt
 • Shijo Avantazhin
 • Garanto Cilësinë
 • Profesionisti Ideal
Regjistrohu

Bashkëpunëtorët Tanë

Histori Suksesi
 • Besmira Verri
  Financiere
 • Infokult.al
 • Ina Doda
  Menaxhere Rrjetesh Sociale
 • Optika Tirana
 • Eneida Daci
  Gazetare
 • Albatrip.al
 • Teuta Dobrovoda
  Operatore të dhënash
 • Dritan Didi
  Programues