Vende vakante aktuale

Profesionisti
15 Jan
Infermier/e në shtetin Italian
Profesionisti, Tiranë

"Profesionisti" Recruitment Agency, për llogari të një Klienti Ndërkombëtar në fushën e Shëndetit Publik, është ... Më tepër

Profesionisti
15 Jan
Menaxher i Sektorit Digital Marketing
Profesionisti, Tiranë

Nese je duke kërkuar nje upgarde ne karrieren tende, nje mundesi per zhvillim profesional, per menaxhimin e nje portofoli klientesh te konsoliduar dhe te nje stafi m ... Më tepër

Profesionisti
15 Jan
Supervisor Logjistike
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti, në emër të Klientit të saj, kërkon një kandidat potencial për pozicionin Supervisor Logj ... Më tepër

Profesionisti
15 Jan
Search Engine Optimization Specialist
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency, on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Search Engine Optimization Specialist. ... Më tepër

Profesionisti
15 Jan
Menaxher Shitje
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency, për llogari të një Klienti lider në sektorin e shitjes B2B, është në kërkim të nj&eu ... Më tepër

Profesionisti
15 Jan
Sales Team Leader
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Sales Team Leader. In this role, you will ... Më tepër

Profesionisti
15 Jan
Sales Representative
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Sales Representative. In this role, you w ... Më tepër

Profesionisti
15 Jan
Key Account Manager
Profesionisti, Tiranë

Summary of the position: The Key Account Manager will oversee the relationships of the company with its clients. You will be responsible for obtaining and ... Më tepër

Profesionisti
15 Jan
Financiere
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti në emër të Klientit të saj, po kërkon një kandidat potencial për pozicionin e Financieres ... Më tepër

Profesionisti
15 Jan
Sales Director
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Sales Director. In this role, you will be respon ... Më tepër

Profesionisti
15 Jan
Loyalty Platform Manager
Profesionisti, Tiranë

Position purpose: The Loyalty Platform Manager is responsible for setting strategic priorities of the consumer loyalty program, to drive profitable brand growth, ... Më tepër

Profesionisti
15 Jan
Logistics & Distribution Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency part of Çelësi Media Group on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Më tepër

Profesionisti
15 Jan
Drejtor Finance
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti në emër të Klientit të saj, po kërkon një kandidat potencial për pozicionin ne rolin e Dr ... Më tepër

Profesionisti
15 Jan
Përfaqësues mjekësor
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti në emër të Klientit të saj, po kërkon një kandidat potencial për pozicionin ne rolin e P& ... Më tepër

Profesionisti
15 Jan
Web Developer
Profesionisti, Tiranë

Are you a web developer passionate about modern web technologies? Because, Profesionisti is looking for you for one of his Clients. See what it takes to be one of our cli ... Më tepër

Profesionisti
15 Jan
Marketing Project Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency part of Celesi Media Group, on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Marketing ... Më tepër

Profesionisti
15 Jan
Social Media Manager
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Social Media Manager. In this role, you will be respons ... Më tepër

Profesionisti
26 Aug
Agjente Retention dhe Conversion ForeX
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti, në emër të klientit saj është duke kërkuar të rekrutoje Agjente Retention dhe Conver ... Më tepër

Profesionisti
26 Aug
Agjente Retention ForeX
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti, në emër të klientit saj është duke kërkuar të rekrutoje Agjente Retention ForeX ne g ... Më tepër

Profesionisti
17 Aug
Sales Medical Consultant
Profesionisti, Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency on behalf of our Client BlueMagic Group, which is a global Company also operating in Albania is looking for potential candi ... Më tepër