Apliko për këtë punë
Profesionisti
Specialist Blerjesh
Profesionisti, Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti në emër të klientit saj është duke kërkuar të rekrutoje Specialist Blerje.

Përshkrimi i punës:

- Te kryejë planifikimin dhe porositjen nga furnitoret për produktet e ndryshme për të evituar mangësi në gjendje.
- Të ndjekë porosite me furnitoret që të vijne në kohën e premtuar.
- Te planifikojë transportin (për importet) si dhe të kërkojë çmim të ofruesit e ndryshëm të transportit për çmimin më të mirë.
Të hedhë në sistemin financiar të gjitha porositë e blerjes me afatet përkatese nga furnitorët që shitja të këtë mundësi të rezervojë në avancë.
- Të ndjeke me informacionet nga sektori i problematikave, produktet që dalin me defekt nga furnitorët dhe të kerkoje zgjidhje për dëmshpërblim apo ndërrim.
- Te kryejë hapjen e kodeve të reja në rast të furnizimeve për produkte jo-ekzistuese.
- Te kryejë kontroll paraprak të faturave fizike;
- Te negocioje me furnitore te ndryshem per produkte aktuale per te marre cmimin me te mire.

Kërkesat për këte pozicion:

- Arsimi I Lartë;
- Njohuri mjaft të mire të gjuhës angleze.
- Aftësi shumë të mira analitike;
- Aftësi shume të mira të përdorimit të PC dhe programeve kompjuterike. Njohja e programit Navision përbën avantazh;
- Të ketë patur eksperienca të mëparëshmë ne role te ngjashme ose menaxhim/coordimin projektesh me klientë biznes.

Kompania Ofron:

- Mundësi të zhvillimit të karrierës.
- Kushte shumë të mira pune dhe pagesë mjaft konkurruese.


Nëse keni kualifikimet e listuara më sipër, dërgoni CV-në tuaj duke specifikuar titullin e punës në: [email protected] ose mund të kontaktoni në numrin e kontaktit: +355 68 208 1362
"Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale"

Kërkesa favorizuese