Vende pune shtuar rishtas

Infermier/e në shtetin Italian
Tiranë

"Profesionisti" Recruitment Agency, për llogari të një Klienti Ndërkombëtar në fushën e Shëndetit Publik, është ...

Menaxher i Sektorit Digital Marketing
Tiranë

Nese je duke kërkuar nje upgarde ne karrieren tende, nje mundesi per zhvillim profesional, per menaxhimin e nje portofoli klientesh te konsoliduar dhe te nje stafi m ...

Supervisor Logjistike
Tiranë

Agjencia e Rekrutimit Profesionisti, në emër të Klientit të saj, kërkon një kandidat potencial për pozicionin Supervisor Logj ...

Search Engine Optimization Specialist
Tiranë

Profesionisti Recruitment Agency, on behalf of our Client, is looking for a potential candidate for the position of Search Engine Optimization Specialist. ...

Çfarë përfitoni  

Për ju Punëkërkues
Shërbime Falas!
 • Llogari Individuale
 • Krijo CV Online
 • Zbulo Vendet Vakante
 • Apliko me 1-klikim
 • Historik Aplikimesh
Regjistrohu
Për ju Punëdhënës
Shërbime Falas!
 • Llogari e Personalizuar
 • Menaxho Profilin tënd
 • Njihu me Punëkërkuesit
 • Menaxho Aplikantët e tu
 • Menaxho Punet e tua
Profesionale
 • Përhape Ofertën
 • Mbaro Punë Shpejt
 • Shijo Avantazhin
 • Garanto Cilësinë
 • Profesionisti Ideal
Regjistrohu

Bashkëpunëtorët Tanë

Histori Suksesi
 • Besmira Verri
  Financiere
 • Infokult.al
 • Ina Doda
  Menaxhere Rrjetesh Sociale
 • Optika Tirana
 • Eneida Daci
  Gazetare
 • Albatrip.al
 • Teuta Dobrovoda
  Operatore të dhënash
 • Dritan Didi
  Programues